Buy Now

Kami menyediakan dua cara pembelian iaitu melalui Cash On Delivery (COD) dan juga Pos Laju.

COD
Untuk pembelian melalui cara COD, pelanggan haruslah bersetuju untuk mengambil produk di lokasi-lokasi seperti dinyatakan di bawah:

Untuk pelanggan di Kuala Lumpur/Putrajaya, tempat untuk COD ialah di Stesen Minyak Petronas Taman Equine atau Stesen-stesen Petronas sekitar Putrajaya pada waktu malam dan hari cuti umum dan hujung minggu. 

Kami tidak membuat sebarang COD di lokasi-lokasi lain selain dari yang dinyatakan di atas, pelanggan-pelanggan yang tidak dapat membuat pembelian COD di lokasi-lokasi di atas boleh membuat pembelian melalui Pos Laju. Jurujual kami juga mungkin tidak dapat berada di lokasi-lokasi di atas pada setiap masa kerana kami hanya menjalankan perniagaan ini secara separuh masa sahaja, harap maklum.
 
Pos Laju
Untuk pembelian melalui cara Pos Laju, pelanggan akan diberikan nombor akaun untuk membuat transaksi bayaran bagi harga produk yang dikehendaki. Bayaran Pos Laju adalah percuma. Sekiranya pelanggan membuat transaksi bayaran sebelum jam 1.00 petang, produk akan di Pos Laju pada hari yang sama.

Pihak kami akan menghantar SMS nombor Pos Laju Track ID selepas nombor Track ID tersebut telah di daftarkan secara online. Ini bagi mengelakkan kekeliruan kepada pihak pelanggan kerana kebanyakkan Track ID tidak terus didaftarkan online, pada kebiasaannya Track ID akan didaftarkan online oleh pihak Pos Malaysia pada sebelah petang. Pelanggan boleh menyemak Track ID pakej mereka di laman web Pos Laju Tracking yang boleh di akses di SINI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...